En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Biriyi yangın kapısı modelinin arz aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın bapları, ölçün yangın bapları kadar modeller bile bulunuyor.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan evgin kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse bütün kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde evgin durumlarda binanızın emniyetliğini sağlamlayabilirsiniz.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü çabucak kapının suhuletle açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu boyut yoklama edilmelidir. 

Ivedi çıkış bapları kuruluşsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların sarrafiyelıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın kapıları kabil bina emniyetliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ateşe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına düzenınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili karınin esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlanabilir.

Hakikaten yangınlardan korunmak bâtınin yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page